Det här är Stadskajen.

Ladda ner broschyr

Att smälta in men samtidigt sticka ut är en svår balansgång, att vara respektfull och värna det gamla men samtidigt på ett estetiskt tilltalande sätt ta ut svängarna för att även skapa något nytt, modernt, egensinnigt och omtalat. Ett inte helt enkelt åtagande då Landskronas vackra stadskärna stoltserar med ett pärlband av arkitektoniska avstamp som resulterat i originella, vackra byggnader som bidragit till stadens historia och nuvarande identitet.

Så med anrika grannar som So a Albertina, Tranchellska huset och Landskrona stadshus har ambitionen varit att skapa en tidlös, levande fasad som totalt inrymmer 44 lägenheter och 3 lokaler. Kombinationen av natursten, puts och tegel bidrar till en gedigen hantverkskänsla. Mot detta kontrasterar högresta glaspartier och träpaneler väl för att tillsammans skapa ett modernt, exklusivt intryck. Material valda för att inte bara åldras med värdighet, utan till och med bli än vackrare med åren.

Så långt det varit möljigt kommer rejäla balkonger att erbjudas i samtliga lägenheter och de indragna takvåningarna i sin tur, stoltsera med generöst tilltagna takterrasser. I ertalet av de genomgående lägenheterna kommer dessutom en mindre, kompletterande cappucinobalkong att inrymmas och därmed uteplatser i två väderstreck.

Ett antal lägenheter kommer att ligga i anslutning till större markplansterrasser på innergården där man förslagsvis även kan samlas och umgås kring ett parti boule. I öppna planlösningar kommer kök, matplats och vardagsrum att förenas och skapa härliga, inbjudande sociala ytor. Tillsammans med en väl tilltagen takhöjd om 2,70 meter kommer ljus- insläppet att bli påtagligt och skapa en känsla av rymd och luftighet.

Hög standard från början innebär bland annat att dubbla badrum inryms i samtliga 3:or och 4:or. Moderna, tidlösa materialval kommer att erbjudas, naturligtvis med möjlighet att göra tillval för att ytterligare höja komforten och skapa det personliga hem där man ska trivas i många år framöver. För att underlätta och bidra till bekvämlighet i vardagen kommer naturligtvis inbyggnadsmaskiner att vara standard i köken liksom tvättmaskin och torktumlare i avsedda tvättutrymmen. Att hissen går direkt ner till garaget där man som boende är garanterad parkeringsplats ses som en självklarhet.

Där bostadsdrömmarna kan falla till ro.

Här i Brf Stadskajen är det alla inblandades förhoppning att ni ska hitta hem, kunna slå er till ro och trivas många år framöver.

Intresseanmälan